energikartläggning-vvs-konsulter-arbetar

VVS-konsult

En behaglig och bra inomhusmiljö är viktigt för att skapa trivsel för dina anställda eller boende i fastigheten. Det innebär att du som företagare eller ägare av en BRF är ansvarig att upprätthålla och bibehålla hög kvalitet när det kommer till hur insidan tas om hand. Lösningen stavas VVS och inkluderar områden inom värme, ventilation och sanitet. För att du ska få den inomhusmiljö du behöver ska du anlita oss som VVS-konsult i Stockholm för skräddarsydda lösningar utifrån dina behov.

Brett tjänsteutbud inom VVS

VVS är ett yrkesområde som innefattar tjänster inom värme, ventilation och sanitet. Tre områden som berör viktiga bekvämligheter i en fastighet och som ska följa en viss standard för att vara godkänd enligt lag. Det kan röra sig om rätt inomhustemperatur eller att luften känns frisk och fräsch tack vare en fungerande ventilation. Vårt företag är specialister på VVS och anlitar du oss får du hjälp av en erfaren VVS-konsult i Stockholm för att se över fastighetens nuvarande funktion.

En fördel med att anlita oss är att du får ta del av ett flertal olika kompetenser inför ditt projekt. Inom vår affärsmodell inkluderar vi alla våra medarbetare i varje projekt för att kunna leverera ett förstklassigt resultat. Kort kan man säga att du kan få hjälp med ett flertal tjänster inom VVS endast genom att anlita oss.

gaido-consulting-vvs-konsulter

Se över företagets energiförbrukning

Värme och ventilation är en form av energi som företaget eller BRF måste få in för en fungerade VVS i fastigheten. Däremot är det inte ovanligt att man använder mer energi än vad som egentligen behövs och förlorar således mycket pengar på något som kan optimeras. Med hjälp av vår VVS-konsult i Stockholm kan vi utföra en energikartläggning för att mäta, analysera och optimera din energiförbrukning. Du sparar pengar samtidigt som du använder tillräckligt med energi för att företaget ska fortsätta röra sig framåt.

När man talar om energikartläggning är det ett första steg att effektivisera hur och vart energin fördelas inom företaget. Om du är osäker på hur du ska mäta energiförbrukningen inom företaget, eller vart du ska börja analysen är det bäst att överlåta arbetet till våra medarbetare. Vi har lång erfarenhet av att analysera den energi som årligen kommer in i företaget och hur man bäst optimerar denna för

  • sänkta energikostnader,
  • stärkt konkurrenskraft,
  • stärkt varumärke
  • och minskad klimatpåverkan.

Skräddarsydda lösningar för fastighetens VVS

Alla har rätt till en bra inomhusmiljö i kommersiella fastigheter vilket är en av många anledningar till att vi vill erbjuda kvalitativa tjänster inom VVS. Hög kvalité och dyr kostnad behöver inte gå hand i hand vilket vi är ett tydligt bevis på. Vi erbjuder alla våra kunder hög kvalité på VVS i kombination med ett bra pris.

Begär en offert för att anlita vår VVS-konsult i Stockholm där vi baserar priset på dina specifikationer. Vi ger snabb återkoppling och skickar en kostnadsfri och förbehållslös offert till dig.

Vi projekterar din VVS med kompetens från alla våra medarbetare. Vi tar fram skräddarsydda lösningar utifrån dina behov.